Kuka?

Jäin elektronisen tanssimusiikin koukkuun 15.3.2013. Tai ehkä olin jo sitä ennen saanut pureman, mutta ovet konemusiikin maailmaan aukenivat varsinaisesti vasta, kun myönsin asian itselleni. En ole koskaan ollut musiikillisesti lahjakas ja olen aina tyytynyt erottelemaan kappaleet hyviin ja huonoihin kappaleisiin. Tämä lienee edesauttanut sitä, että konemusiikissa en ole jumittanut yhden genren sisälle vaan uusi mielikappale voi marraskuussa löytyä minimalista ja kesäkuussa proge housesta. Nykyisellään pörrään kaikki gruuvaavat biisit tanssilattialla, yksin tai seurassa ei sen väliä, kunhan on tarpeeksi tilaa.
 

Mikä?

Idea tällaisesta blogista syntyi muutaman päivän pohdinnan tuloksena.
Olen havainnut, että monet tietävät kyllä kirjainyhdistelmän EDM, sillä nykyisellään elektroninen tanssimusiikki soi radioissa, festivaaleilla ja klubeilla. Kuitenkin se, mitä ihmiset yhdistävät EDM:ksi ja mitä joksikin muuksi vaihtelee - minusta se on rajoittuneisuutta. Electronic Dance Music (EDM) on suoraan käännettynä elektronista tanssimusiikkia ja minulle paras konemusiikki onkin tanssimusiikkia aidoimillaan. Täällä tulen tuomaan esille (toivottavasti) videoklippien, (varmasti) sanojen ja (mahdollisesti) kuvien voimalla tunnelmat ja fiilikset, joita itse koen ja näen - ehkäpä tulevaisuudessa avataan myös muiden maailmoja.

 

Olkoot tässä saatesanat blogille ja katsotaan miten tämä lähtee käyntiin.

Halusin jakaa kanssanne erään tietyn linkin, mutta en sitä valitettavasti löytänyt, joten festivaaliajan kunniaksi tunnistaakoon jokainen itsensä täältä http://www.onlythebeat.com/editorials/2014/01/27/best-worst-types-people-edm-events/