Sain tänä kesänä ostettua rullaluistimet, jotka ovat palvelleet lähes yhtä ahkerasti kuin tanssikengät – ainakin renkaiden ja jarrupalan kulumisesta päätellen. En valita yhtään kulumisesta, mutta olisikohan jotain tekemistä musiikkivalinnalla, jonka teen aika usein lähtiessäni luistelemaan. Pääosan kesää musiikkivalinta luistelulenkille on ollut astetta biittirikkaampaa. Josh Lang on toiminut kesäkuusta lähtien oikein mukavasti. 

Malliesimerkki Josh Langista täällä I Will Be Your Guide

Eilisiltana luistimia viritellessä päätin, että nyt valitaan lenkille jotain uutta, mutta kuitenkin Langin tapaista (jotain rotia täytyy kuitenkin pitää), ja Spotifyn haku toi tuloksena albumin Hardstyle & Jumpstyle 2008. Ennakkoluuloton valinta ja uusi kokemus. Lämpötila oli toki vielä hellerajan yläpuolella, mutta myönnän, että se ei niinkään ollut aiheuttaa tukehtumistani luistelulenkillä. Musiikin kohdalla voi tehdä onnistuneempiakin valintoja. Albumin toisen kappaleen vokaalien alkaminen meinasi kertakaikkisesti tukehduttaa minut nauruun. Voin vannoa, että jos lyriikoiden aikana vastaan olisi tullut useampia kulkijoita, olisin leimautunut, kuuloelimiin asti ulottuvan virneeni kanssa, jonkinasteiseksi lääkkeiden väärinkäyttäjäksi. Haluavat soittakoon biisin ja testatkoot, tuntemus voi vastata pienoista hämmennystä.

Albumin toinen biisi täältä linkistä Savon - In Your Shirt (Jumpstyle mix)

Tänään aamusta, vahingosta viisastuneena, luistelulenkin musiikit haettiin artistin nimellä. Kappas, kappas tulosalbumeista löytyi Finrg Hakkapeliitta compilation volume 1. Lista rullaamaan ja paahteeseen soimaan...eiku...

playlist-normal.jpg

Kotimainen energia toimii moitteetta vaikka säät vastaavat ilmaista tropiikin matkaa. Muuta en voi enään sanoa.