Myönnetään, että on tullut kierrettyä "muutamia" pippaloita Oulun alueella, mutta harvemmin musiikki ja tunnelma ovat olleet tätä luokkaa alusta loppuun. Sanoisinkin, että kyseessä olivat omalle kohdalle sattuneista kinkereistä ne parhaat. 

Luvattu musiikkilinjaus piti alusta lähtien - ei yhden yhtä kaupallista. Muutama tuttu kappale toki joukosta löytyi, mutta aika monta uutta loisto jamia tuli kuultua. Valitettavinta ehkä se, että nykyiset kappaleita tunnistavat puhelinsovellukset kyllä onnistuvat tunnistamaan pääosan biiseistä, mutta monet helmet jäävät yhden illan jutuiksi. Näistä yhden illan jutuista on pakko ottaa kaikki irti, kun se on mahdollista. Vaan mistäpä sen tietää, milloin tiet biisin kanssa käyvät yhteen - kukaties lopullisesti tai vähintään se nimi tulee toisella kertaa kysyttyä ja ehkä jopa muistettua.

Normaalista illasta poiketen tanssilattialla pyöri jo ennen kello 23a porukkaa, menevällä ja sosiaalisella asenteella. Sosiaalisella tarkoitan tässä yhteydessä sitä, että ulkopuolisille jutellaan ja mahdollisesti pyöritään yhdessä lattialla hetki ja vaihdetaan ajatuksia (ilman taka-ajatuksia). Yhteinen ajatushan oli helppo tiivistää eli normaalia tanssittavampaa musiikkia, jollaista pitäisi soittaa useamminkin. Siitäpä olikin hyvä jatkaa iltaa.

Puolen yön tienoilla tanssilattialla pyöri jo paljon uusia kasvoja ja osa jopa tunnusti, että normaalisti ei tule baari-illan aikana tampattua. Musiikki vei jalkoja - myös allekirjoittaneen. Niinä hetkinä, kun jalat kaipasivat hetken taukoa, pystyi täysin siemauksin nauttimaan muiden tanssijoiden hyvästä fiiliksestä hymy kasvoilla. Kerrankin musiikki ja ilmapiiri toimivat.

Valaistukseen oli panostettu varsin mukavasti ja äänentoistokin pelitti. Aikaan ja paikkaan orientoituneet kyllä havainnoivat äänen totaalikatoamisen kerran illan aikana, mutta eipä se oikeastaan haitannut. Kuin seinään päättynyt lyhyt hiljaisuus sai taas musiikin kuulostamaan entistä paremmalta ja jamijalka alkoi kolkuttaa, olihan sitä sen minuutin jo ehtinytkin seisoskelemaan. 

Kokonaisuudessaan hieno teknon täyteinen ilta, jonka yhden yön juttuja voi vain haikeasti muistella. Perhanan Sh*z*m! 

Oulu nostaa päätään teknopuolella ja odottaa seuraavaa Club Mint -iltaa. Täysin päätellen siitä, että heti ovien sulkeutumisen jälkeen tapahtuman Facebook-sivulle ehti kertyä kiitoksia siinä määrin, että sai toisenkin käden sormet ottaa laskuihin mukaan. Kiitoksia onkin ladeltu niin artistien puolelta bilettäjille kuin bilettäjien puolelta artisteille, unohtamatta tilat ja juomat tarjonnutta tahoa.

Eikö sitä jo Bassmentin yhteydessä, syyskuussa, ollut puhetta uusista tuulista. Nyt on navakkaa!