Talvi tulee, kuten joka vuosi, mutta milloin se tulee niin siitä ei tunnu olevan varmuutta. Onneksi se ei haittaa, kun kuluvan viikon perjantaiksi on varmasti tekemistä ja varma paikka, jonne mennä - tuli talvi tai ei.

The Play on selkeästi hakenut uusia uniikkeja linjauksia lanseeraten avaamisensa jälkeen mm. Bassment-klubin, jonka päätä huimaavasta menosta kirjoitin aikaisemmin. Siinä missä Bassment keskittyy saamaan hard dancen edustajia Oulun yöhön tuo uusi Club Mint technoa, minimalia ja tech housea soittavia artisteja. Tietenkin ilta on muutoinkin kokonaan omistettu näille genreille. Ensimmäisen Club Mint'n pääesintyjäksi on varmistunut 20-vuotias kotimainen minimalin tuottaja ViliV. Muita illalle varmistuneita artisteja ovat Fix & Kombo sekä Marcus Maison. 

1507909_306860229519095_2853298742445405

Oulun yössä on hivenen harvemmin totuttu kuulemaan pelkkää technoa, minimalia ja tech housea 5,5 tuntia putkeen.  Kannattaa pyörähtää Soundcloudissa ViliVn artistisivulla kuuntelemassa hänen tuotantoaan ja maistelemassa Fix & Kombon soittotyyliä. Luvassa on siis harvinaisen epäkaupallinen ilta, jota ei kannata jättää väliin. Jos genret eivät ole tuttuja niin kannattaa oikeastaan paikalle tulla testailemaan, josko tanssijalka lähtisi vipattamaan tai vaikka todistamaan nousua tekevän ViliV:n ensimmäinen esiintyminen Oulussa. Hyvä syy on myös kerrankin varmistaa, että iltaan ei kuulu korvamadoiksi jumittavat radiohitit. 

Allekirjoittanut on ehdottomasti testaamassa millä tavoin 5kWn äänentoisto laittaa jalan groovaamaan tech housen tahtiin.

Minttukerho uusi freesi ääni Oulun yössä!

Loppuun vielä Daniel Portmanin You're Not Alone.