Jos jossakin voi tuntea olonsa kotoisaksi niin Club Mint'n tanssilattialla! Todistakoot tätä otsikossakin oleva lainaus illalta, mikä on siis mukailtu tanssilattian pyörteisiin ajautuneen psykedeelisen trancen ystävän suusta. Myös muutama muu trancen faniksi itsensä lukeva, ei technosta nauttiva henkilö jalkautui tanssilattialle viimeistään Milla Lehdon hioessa Oulun yöelämän raakatimanttia. 

Ennen yhtätoista tanssilattiaa sekoitti muutama ihminen. Kuitenkin alkuillan menevällä musiikilla kaikkien asenne nousi enemmän kuin kohdalleen, sillä yhdentoista jälkeen sohvien mukavuuteen majoittuneet ihmiset valahtivat tanssilattialle. Nähtiinpä lattialla myös vanteen ja poi-pallojen (?) kanssa tanssivia henkilöitä. Puolen yön tienoilla omalta kohdaltaan tanssilattialta poistuminen tarkoitti uuden alueen valtaamista tanssijalan jälleen iskiessä.

Puoli yhdeltä aloittanut Milla Lehto täytti kaksituntisen settinsä aikana lattian varsin hyvin. Välissä baaritiski ammotti tyhjyyttään, kun tanssilattian lämpö houkutti ihmiset tyystin huurteisiltaan. Koomisin huomio takarivistä tehtynä oli ehkä se, että pääosa porukasta kuin arvostuksesta tai pelosta (vai lienekö underground-asenteesta) johtuen tuntui jättävän kuvitteellisen turva-aidan teettämän välin DJ-kopin eteen. 

Viimeisenä soittanut, kotiseudun kaksikko, Fix & Kombo purkitti illan varsin tyylillä, sillä lattialta hetkeksi pois aikautuneena allekirjoittanut jäi toviksi nuolemaan jalkapohjiaan tanssilattian ulkopuolelle - tilaa tanssimiselle ei yksinkertaisesti ollut. Vaan totta kai heti tilaisuuden tullessa oli oltava, kuin kotikaupungin jääkiekkojoukuetta kunnioittaen, kärppänä paikalla, siis tanssipaikalla, aina valomerkkiin asti. 

Yleinen ilmapiiri tanssilattialla oli hyvinkin huoleton ja väki tuntui olevan kuin omassa kodissa. Ventovieraille saattoi sanoa jotain, minkä jälkeen jatkettiin omaa juttua. Osa, jopa hyvästeli kaverit toiseen baariin jäädäkseen itse "kotiin". Toisaalta tämä kodinomainen-fiilis lienee yhäkin yleisen ilmapiirin takia, joka Club Mint'ssä on onnistuttu hiomaan kohdilleen. Iästä riippumatta, mikään ei yhdistä paremmin kuin hyvä musiikki. "Minttuklubilla" voi todellakin olla juuri sitä, mitä on kotonakin - aivan kuten ennakkoon uumoilin. Tervetuloa pulut! [1] Pitkälle toki pääsee myös helpolla, hyvinkin perinteisellä, sivuaskelluksella jos ei ole lintumaisen nyökyttävä olo tai ei halua julkisesti heittäytyä eläimeksi.

Illan tiivistykseksi: It's tech groove that makes you move. Ilta kuitattu ilman askel- tai sykemittaria.

 

Viittaukset:
[1] http://haussiporssi.vuodatus.net/lue/2015/01/minne-menna-club-mint-2-10-1-2015-the-play-oulu