Kesä on vierähtänyt työntäyteisissä merkeissä eikä festivaaleille ole ollut aikaa. Pitkälti ajan puute on koskenut myös klubeilla käymistä ja kesään on mahtunut ehkäpä yhden käden sormilla laskettava määrä tanssimatkoja. Toiset lohduttautuvat sanoilla Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä. Tämän kesän kauniit päivät ovatkin olleet lähes koko ajan niin kauniita, että taivaskin on itkenyt. Mutta niinhän sitä sanotaan, että itkeminen kaunistaa eli ehkä niitä muilla tavoin kauniita päiviä on tiedossa. 

No, koska kesä on mennyt niin kuin on, on pitänyt tuoda kesä sisälle asuntoon. Enkä tarkoita tällä huoneiston trooppista 27 Celsius-asteen lämpötilaa vaan naapureiden riemuksi soineita kesäisiä renkutuksia. Toki soitettuna, mitä ihmeellisimpiin aikoihin. Näissä kesäisissä fiiliksissä siis jaettakoon teille festivaaliterveiset videomuodossa. Nauttikaa kesästä, sadekin on kaunista ja musiikki eritoten.

Biisinä videolla Phoebe Ryan - Mine (Win & Woo Remix). Mieleni tekee jakaa useamminkin hyvät biisit tanssien, olisiko ideaa?

Tästä videoon