Ei, nyt ei ole puhe siitä mattojen tamppauksesta, vaikka kaverit tietävätkin, että olen siivousaddikti. Tai toisaalta korjataan vielä sen verran, että lopuksi kyllä baarin matto sai kyytiä myös minulta. Vaikka totuushan on, että tuskinpa tuo tanssilattiana palvellut matto tuli yhtään sen puhtaammaksi kuin mitä se oli alunperin - todennäköisempää on, että se otti illan aikana osumaa useista juomista.

Olin alkuillasta vielä päätymässä vääriin bileisiin, mutta ystävälle iso kiitos, kun tuntee minut selkeästi paremmin, mitä itse tunnen. Kyseinen ystävä siis houkutteli lauantai-illan bileisiin kohti Oulun Kaijonharjua ja Ravintola Caio 2.0:aa. Illan bileistä vastasi HUG Oulu, valaistuksesta Ted Schwartz ja koristeista Taiga Art. 

En ole visuaalien perään, mutta täytyy myöntää, että vaikka valaistusta ei päästy täysillä hehkuttelemaan, oli illan valoshow jo sinällään silmiä hivelevä. Taiga Art'in panos toi myös mukavasti mieleen Oulun keskustassa alkuillasta olleen Zombie Walk'in. Kaksi lavaa, kaksitoista esiintyjää... huh.

Siinä, missä pääsyy paikalle saapumiseen oli tekno, lähti tanssijalka alta, kun Ee tuuttasi päälavalla teknojen jälkeen trancepillit soimaan progressivisella psy'lla. Tämän jälkeen tulikin sitten tampattua sivulavan mattolattiaa Freeformin tahdissa. Täytyykin myöntää, että harvoin ovat jalat heti bileiden jälkeen tuottaneet isoon ääneen jumalan ylistyshuutoa, nyt raikaa ja lujaa. Onpas kyllä siitäkin aikaa, kun on viimeksi tuntunut siltä kuin olisi käynyt vaatteet päällä aivan oikeasti suihkussa.

Meno oli siis illan aikana harvinaisen, harvinaisen onnistunut. Kertoohan siitä jo sekin, että kotimatkalla autoradiossa soinut JVG:n Tarkenee olisi myös käynyt tanssibiisistä. Hyvin siis tanssijalka pääsi lämpenemään ei niin kaupallisen musiikin tahdissa. Seuraavia tanssikekkereitä odotellessa.