Tälle kesää on nähty jos minkälaista festivaalia ja pop-uppia. Yhdeksänkymmentäluku onkin selkeästi ollut tämän vuoden juttu, sillä Oulun tarjontaan mahtui kaksi ysärifestaria ja tulevana viikonloppuna Helsingissäkin nähdään kaksipäiväiset ysärifestarit. Mikäli kuitenkin yhdeksänkymmentäluku pursuaa jo korvista, vaikun tapaan, tarjoaa Aikatunneli (Time Tunnel) mahdollisuuden korvahuuhteluun, jotta aivot pääsevät palautumaan tälle vuosikymmenelle.

webbikuva%5B1%5D-normal.jpg

Oulun kaupunginteatterin ovet avautuvat Time Tunnelin merkeissä lauantaina 30.8. klo 22. Sisälle on rakennettu kahdella lavalla varustettu massiivinen klubi, ikään kuin pop-up yökerho. Päälavan viimeiseksi esiintyjäksi tapahtumaan on saatu, Ranskasta maaiilmalle lähtenyt, Fred Falke. Mikäli mieheltä on odotettavissa Pacific Festival'eilla 2011 kuullun setin tyyppistä musiikkia, tulee tanssijalka vipattamaan hyvällä sykkeellä. Kakkoslavan illan kruunaa suomalainen Koobra, jonka oma tuotanto tuo kunniaa discolle. Tästä esimerkkiin Koobran omasta tuotannosta. Muita esiintyjiä ovat YleX:n lähetyksistä tuttu DJ Orion, oululaisduo TJH87 sekä alkuillan aikana soittavat: DJ Smok, DJ Skasi, Somepoe ja duo Cryeye & MKRF.

Vuonna 1994 (joo, lupasin, että tapahtuma ei vie 90-luvulle, mutta tämä onkin ainoa asia, joka liittyy 90-lukuun tässä tapahtumassa) ensimmäisen kerran järjestetty Time Tunnel on pitkät perinteet omaava konemusiikkitapahtuma, jossa vähemmän klubisoittoa saavat genret loistavat päätähtinä. Mikäli valtavirtapäristely normaalin klubi-illan aikana tylsistyttää, niin kannattaa suunnata viikonloppuna Oulun kaupunginteatterille, jossa on tarjolla sitä oikeaa tanssimusiikkia (eikä sitä käsitanssimusiikkia, jota moni muu klubi tulee samaan aikaan paukuttamaan). Lippuja voi ostaa ennakkoon (20 €) tai ovelta (25 €). Tarkempaa tietoa löytyy tapahtuman kotisivuilta http://www.timetunnel.fi/

Weekend Festivaaleilla udeltiin, mistä löytyvät jatkot aidoille musiikkifaneille? Viralliset jatkot, kun tuntuivat näiden ihmisten mielestä tarjoilevan liian kaupallista mainstream-musiikkia. Silloin en osannut vastata, nyt osaan: Suuntana Time Tunnel!
Olisikin mahdollista hyödyntää jonkinsortin aikaportaalia, vastaus kun tulee lähes kaksi viikkoa myöhässä.